Redacció | Actualitzat el 26/10/2018

Cabot protagonitzen el segon capítol de «Sona9»

S'emetrà el dissabte 27 d'octubre a les 22.15 h al canal 33

Josep Cabot, Pablo Alegría, Miquel Cabot i Joan Planas són Cabot, el grup illenc finalista de la 18a edició del concurs Sona9 2018. Precisament Cabot és la banda protagonista del segon capítol del programa musical Sona9, que s’emetrà aquest dissabte 27 d’octubre a les 22.15 al canal 33. 
Cabot a iCat. Foto: Carles Rodríguez

El músic i presentador Marc Bala ha volat fins a Palma per conèixer on va començar la trajectòria musical d'aquest grup de pop-rock melòdic. El quartet de Marratxí (el Raiguer) també ha hagut de passar les proves d'aquesta fase del concurs: visitar iCat i presentar-hi tres temes en format acústic, i anar fins als Bucbonera Studios, per treballar amb la sàvia compayia del productor Jordi Bastida i de l'enginyer de so, Tomàs Robisco. Arreu els ha acompanyat Bala, per conèixer tots els secrets sobre aquesta proposta musical.

Sandra Bautista va protagonitzar el primer capítol del programa, i la resta d'artistes que participen a la fase final del certamen seran els protagonistes les properes emissions, dedicades a L’Home Invent (pop d’autor, Montcada i Reixac); Menut (cançó folk, Móra la Nova) i L’Home Brut (pop-rock, Beneixida).