Redacció | Actualitzat el 03/11/2018

L'Home Invent, protagonistes del capítol d'avui de «Sona9»

  El grup de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) L’Home Invent, un dels cinc finalistes de la 18a edició del Concurs Sona9 2018, és el protagonista del tercer capítol del programa musical “Sona9”, que s’emetrà avui dissabte 3 de novembre, a les 22.15. 
L'Home Invent Foto: Carles Rodríguez

L’Home Invent són Fran Delgado (veu i guitarra), Carlota Pagès (guitarra i veu), Jordi Fernández (baix), Hèctor Pérez (bateria) i Bernat Pi (teclat, melòdica i glockenspiel). El presentador de “Sona9”, Marc Bala, visita a la banda al seu local d'assaig, i també al terrat de Fran Delgado, un espai que ha acollit algun dels seus enregistraments. Durant el programa, també els segueix fins a iCat, on han d'enregistrar tres cançons en format acústic, i també a Bucbonera Studios, per veure com es desenvolupen en un estudi professional.

En els capítols anteriors del programa hem conegut les propsotes de Sandra Bautista (cançó d’autor, Martorelles) i Cabot (pop-rock, Marratxí), mentre que les properes emissions les protagonitzarà Menut (cançó folk, Móra la Nova) i L’Home Brut (pop-rock, Beneixida).