Actualitzat el 07/11/2018

Plou, premi Cases de la Música

El grup barceloní de pop-folk Plou ha guanyat aquest nou premi del Sona9 2018 segons la valoració dels professionals de les Cases de la Música de Catalunya.


Després de deliberar entre els 18 grups classificats de la fase preliminar del #18Sona9, els diferents membres de les Cases de la Música (Girona, Manresa, Mataró, Terrassa i l'Hospitalet de Llobregat) han considerat que els barcelonins Plou són la banda amb més projecció de futur i mereixedora del nou premi Cases de la Música del Sona9.

Aquest premi consisteix en una beca anomenada Incubadora Musical, que inclou diverses accions amb l’objectiu d'ajudar el grup o solista a fer un salt qualitatiu en la seva carrera musical. Aquestes accions musicals són la producció, enregistrament, gestió, assessorament, seguiment de la carrera musical del grup i ajut a la creació.

Es tracta d'un bon premi que el quartet barceloní sabrà aprofitar al màxim, fent realitat el seu somni d'enregistrar el seu primer disc i de tenir una carrera musical amb l'assessorament i la professionalitat de les Cases de la Música de Catalunya.

El grup recollirà el premi aquest dimecres 14 de novembre a la gala final del Sona9 a la sala Luz de Gas de Barcelona.