Redacció | Actualitzat el 23/11/2018

La gran final del Sona9, protagonista del darrer capítol televisiu

Dissabte 24 de novembre a les 21.35 h al Canal 33 s'emet l'últim capítol del programa dedicat íntegrament a la final del concurs

 Demà dissabte 24 de novembre a les 21.35 h el programa Sona9 s’acomiada amb un programa especial de la final del concurs Sona9 que van disputar Sandra Bautista, L’Home Invent i Menut a la sala Luz de Gas el passat dimecres 14 de novembre.
Sandra Bautista amb el Premi Sona9 2018. Foto: Carles Rodríguez
  
Serà el sisè i darrer capítol de la sèrie, i mostrarà com el conductor i presentador Marc Bala –cantant i compositor del grup vilanoví Copa Lotus i guanyador de l’edició del Sona9 l’any 2013– convida a dinar Sandra Bautista, Fran Delgado (L’Home Invent) i Carles Blanch (Menut), poques hores abans de la gran final. Durant l’àpat, comentarà amb els tres finalistes el seu pas pel concurs, però també què els espera al cap de poques hores a la sala Luz de Gas, a la recta final del certamen.
 
El programa també acompanyarà Sandra Bautista, Menut i L’Home Invent en els moments previs a la seva actuació a la sala Luz de Gas, les reaccions posteriors i el lliurament dels quatre grans guardons: Premi de Votació Popular, Premi Èxit, Premi Joventut i el Gran Premi Sona9 2018. Els nervis, els neguits de la nit anterior, els somnis, les il·lusions i l’èxit que suposa haver arribat a la final del Sona9.

Va ser una final amb una deliberació del jurat molt ajustada; la guanyadora, per un sol punt de diferència, va ser la jove cantautora de Martorelles Sandra Bautista (Premi Sona9 2018), seguida del cantautor de Móra la Nova Menut (Premi Joventut 2018) i del grup de Montcada i Reixac L’Home Invent (Premi Joventut i Premi per Votació Popular 2018). Els resultats se saben, però... què va passar les hores anteriors i durant la final del Sona9?