Actualitzat el 13/05/2019

El Sona9 arriba a Palma i València

Ja podeu aconseguir les invitacions per als concerts al Xesc Forteza i Wah Wah Club

El Sona9 ja està a ple rendiment i cada cop estan més a prop els concerts preliminars al País Valencià i les Illes Balears. Les dues primeres eliminatòries de Catalunya ja tenen semifinalistes. 
A la primera preliminar, els classificats pel vot popular van ser Grup de Reforç, per la seva banda, a la segona cita, dedicada als ritmes urbans, van ser The Tyets i el seu trap els qui van aconseguir passar a la següent fase del concurs.

Aquestes concerts seran el dia 31 de maig al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma de Mallorca i el dia 6 de juny al Wah Wah Club de València. Els tres participants de cada semifinal tindran 20 minuts per interpretar les seves cançons en directe.

A cadascun dels sis concerts que hi haurà entre Palma, València i Barcelona, el públic escull un dels grups o solistes que passaran a la semifinal, i serà el jurat que escollirà els 6 restants.

Les semifinals, que estaran compostes per 12 participants, se celebraran a alguns dels festivals més emblemàtics de Catalunya: el festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i el BAM de Barcelona.

Així queda el calendari de concerts preliminars: 
PALMA Teatre Municipal Xesc Forteza
Divendres 31 de maig · 20.30 h

Maria Jaume Martorell (folk-pop, Lloret de Vistalegre)
Amulet (folk-rock, Santa Maria del Camí)
Telepredicadors (pop, Palma)
CABOT, grup convidat (finalista Sona9 2018)
Demana la teva invitació aquí

VALÈNCIA Wah Wah Club
Dijous 6 de juny · 22.30 h

Daniel Rosell (pop-folk, Picassent)
L'Últim Europeu (pop, Catadau)
Joe Pask (pop-rock, Alcoi)
Demana la teva invitació aquí