Actualitzat el 07/06/2019

L'Últim Europeu, sisè semifinalista

El grup de Catadau va rebre el suport del públic al Wah Wah Club de València

La sala Wah Wah Club de València ha estat l'escenari del darrer concert preliminar del Sona9 2019, on han actuat Daniel Rosell, L'Últim Europeu i Joe Pask.
El pop-rock guitarrer de L'Últim Europeu s'ha classificat gràcies al vot popular. Foto: Carles Rodríguez

L'Últim Europeu és el sisè semifinalista del Sona9 2019 gràcies al vot del públic, i s'uneix a Grup de Reforç, The Tyets, Relat, Keila Elm i Amulet. Tots aquests artistes són els que han rebut més vots en els concerts preliminars de Barcelona, Palma i València. El següent pas serà conéixer la decisió del jurat, que escollirà els sis artistes restants que passaran a les semifinals del #19Sona9.

Les 12 formacions semifinalistes que passin a la nova fase del concurs hauran d'enfrontar-se a diferents proves, com versionar i/o adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista i musicar el poema d'un autor emergent proposat pel Sona9.

Les proves s'avaluaran en cadascuna de les eliminatòries del mes de setembre, que consistiran en una actuació de 30 minuts de durada als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic, el BAM a La Mercè de Barcelona i les Festes de Santa Tecla de Tarragona.

Daniel Rosell ha obert la nit al Wah Wah Club de València. Foto: Carles Rodríguez

Joe Pask va tancar les actuacions de l'eliminatòria valenciana del Sona9 2019. Foto: Carles Rodríguez