Actualitzat el 01/08/2019

L'Enderrock a l'agost Sona9

Monogràfic dedicat al concurs amb Sandra Bautista a la portada

La guanyadora del Sona9 2018 publicarà aquest setembre Trapezista (Satélite K, 2019), un treball efervescent, produït per Carlos Manzanares (El KankaDavid Pastor). En aquest número especial d'Enderrock, entrevistem a la jove de Martorelles perquè ens expliqui les claus d'aquest disc.


Aquest número especial d'Enderrock se centrarà en el Sona9 i ve acompanyat d'un CD amb una cançó de tots els artistes classificats de l'edició del 2019 i dels guanyadors i finalistes de la passada edició.

A part de l'extensa entrevista amb Sandra Bautista, a les pàgines interiors trobarem articles dedicats als diferents guanyadors del 2018: Menut, premi Joventut, L'Home Invent, premi Èxit i premi Votació Popular, i Plou, premi Cases de la Música, a més de repassar els perfils musicals i personals dels divuit artistes classificats de la fase preliminar del concurs enguany. També fem un repàs a les cançons més emblemàtiques que han sortit del certamen des dels seus inicis amb una playlist molt especial en forma de reportatge. 

Les pàgines finals de la revista estan dedicades al Concurs Sons de la Mediterrània i parlem amb la cantant barcelonina Clàudia Cabero, guanyadora de l'edició del 2018.