Actualitzat el 28/08/2019

Primera semifinal del #19Sona9

El festival Acústica de Figueres dona el tret de sortida als concerts semifinals

Mabel Flores (Terrassa - fusió), Joina (Figueres - rap) i Fok (Girona - rap alternatiu), obriran una nova fase del Sona9 2019. En aquests concerts semifinals, els artistes seleccionts han de presentar el seu repertori en directe i les dues de les proves del Sona9: versionar o adaptar al català una cançó d’un altre artista i musicar el poema d’un autor novell proposat per l'organització del concurs.


Semifinal #19Sona9
FESTIVAL ACÚSTICA DE FIGUERES
Dijous 29 d'agost • Plaça de Catalunya

18:00 h > MABEL FLORES 
La paraula que millor defineix la proposta de Mabel Flores és la fusió. La bandautora de Terrassa investiga en tots els estils musicals, tot i que s’inspira majoritàriament en alguns dels grans referents del mestissatge com La Troba Kung-FúAmparanoia o Manu Chao.

18:45 h > JOINA

De formació en piano clàssic, l’empordanesa Joina i la seva banda experimenten, a partir del rap i els ritmes urbans, amb altres gèneres com el pop, el soul i el funk. El resultat de la combinació és una fusió de ritmes suggerents, compromesos i atractius.

19:30 h > FOK
Un grup de rap amb una trompeta? Doncs sí, és possible. El sextet gironí Fok innova dins les músiques urbanes, introduint-hi elements alternatius i electrònics que en defineixen la música, una proposta audiovisual que no para d’evolucionar i investigar per nous camins.

El segon concert semifinal del #19Sona9 serà el proper dissabte 14 de setembre a les Festes de Santa Tecla de Tarragona amb les actuacions de Maria Jaume Martorell (Folk-pop – Lloret de Vistalegre), Entelequia (Rap – Premià de Mar) i Joe Pask (Pop-rock – Alcoi)