Actualitzat el 09/09/2019

El #19Sona9 viatja a Tarragona

Les Festes de Santa Tecla acullen el segon concert semifinal

Maria Jaume Martorell (Lloret de Vistalegre - folk-pop), Entelequia (Premià de Mar - rap) i Joe Pask (Alcoi - pop-rock), són les tres propostes que actuaran en la segona semifinal del #19Sona9 a la Capsa de Música de Tarragona. 
En aquests concerts, i durant 30 minuts, els artistes seleccionts han de presentar el seu repertori en directe i les dues proves semifinals encarregades pel Sona9: versionar o adaptar al català una cançó d’un altre artista i musicar el poema d’un autor novell proposat per l'organització del concurs.

2a SEMIFINAL SONA9 2019
FESTES DE SANTA TECLA · TARRAGONA
Dissabte 14 de setembre • Capsa de Música (Espai Tabacalera)

20:00 h >   MARIA JAUME MARTORELL
Admiradora de la figura i de les cançons del mític músic anglès Nick Drake, la jove cantautora mallorquina es despulla artísticament gràcies a unes lletres crues i sinceres embolcallades a mig camí entre el folk i el pop d'autor.
Maria Jaume Martorell

20:45 h > ENTELEQUIA

Rap compromès i de la terra per part d’un duet amb base d’operacions al Maresme. Les seves rimes aprofundeixen en les temàtiques socials i, al mateix temps, amb els ritmes s’acosten al r’n’b més orgànic.
Entelequia

21:30 h >   JOE PASK
L’alcoià ha deixat enrere la faceta com a cantautor i mostra una proposta més elèctrica i contundent. Rock americà a la valenciana, melodies i guitarres al servei d’unes cançons de sonoritat power-pop.
Joe Pask

El tercer concert semifinal del #19Sona9 serà el proper dissabte 21 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic amb les actuacions de  Keila Elm (Girona – folk-pop), Amulet (Santa María del Camí – folk-rock) i L'Últim Europeu  (Catadau – Pop).