Actualitzat el 18/09/2019

Tercera semifinal del Sona9 a Vic

El Mercat de Música Viva de Vic escenari d'un nou concert

Keila Elm (Girona – folk-pop), Amulet (Santa María del Camí – folk-rock) i L'Últim Europeu (Catadau – Pop), són els artistes que actuaran al Mercat de Música Viva en el tercer concert semifinal del #19Sona9.

En aquests concerts, i durant 30 minuts, els artistes seleccionts han de presentar el seu repertori en directe i les dues proves semifinals encarregades pel Sona9: versionar o adaptar al català una cançó d’un altre artista i musicar el poema d’un autor novell proposat per l'organització del concurs.

3a SEMIFINAL SONA9 2019
MERCAT DE MÚSICA VIVA · VIC
Dissabte 21 de setembre • Plaça dels Màrtirs

18:00 h >   KEILA ELM
Inspirada per la seva gran imaginació, la cantautora gironina Keila Elm explica a través de les cançons històries i contes fascinants. Treballa amb la cançó d’autor i el folk com a fils conductors, però fusionats amb el pop i les arrels irlandeses.
Keila Elm Foto: Carles Rodriguez

18:45 h > AMULET

El bandautor mallorquí de Santa Maria del Camí, Antoni Mulet, apropa al públic cançons que neixen des de l’intimisme, però que, en directe, es transformen i es reinventen. Amulet aposta per la fórmula festiva del folk-rock més universal i genuí.
Amulet Foto: Laura G. Guerra

19:30 h >   L'ÚLTIM   EUROPEU
Des de Catadau, a la comarca de la Ribera Alta, el quintet L’Últim Europeu presenta el seu pop sorollós i melòdic com a manual d’instruccions per al públic. Els valencians exposen sons i melodies ocultes que han rescatat de les vivències centreuropees.
L'Últim Europeu Foto: Carles Rodriguez

El quart i darrer concert semifinal del #19Sona9 serà el dilluns 23 de setembre a la Plaça de Joan Coromines dins del BAM - La Mercè amb les actuacions de Grup de Reforç (Vilassar de Mar, pop), Urpa (Barcelona, pop-rock) i Relat (Tortellà, regae-dub).