Actualitzat el 23/12/2019

Maria Jaume Martorell ja prepara disc

Les cançons de la cantautora mallorquina estaran produïdes i gravades per Pau Vallvé

El músic barceloní que valora molt especialment el gran talent de la cantautora mallorquina serà l’encarregat de donar-li forma a un treball que començarà a gravar aquesta primavera. 


La guanyadora de la XIX edició del Sona9 es troba en plena preproducció del que serà el seu primer disc, un treball que estarà dirigit en la seva totalitat per Pau Vallvé. Tot i que encara no té companyia discogràfia, durant la primera meitat del 2020, Maria Jaume Martorell anirà combinant gravació i concerts abans de la sortida del disc prevista pel mes de setembre.

Entre les actuacions confirmades destaquen les que farà el mes de març: el dijous 12 a la festa de presentació del XX Sona9 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, i els dos concerts dins del festival BarnaSants a Menorca, el 13 a la llibreria Va de Llibres de Ciutadella i un dia després, el 14 al Es Nou Bar de Maó. Al maig, concretament el dissabte 30, Maria Jaume Martorell serà una de les cantants protagonistes del Rodautors, que enguany és celebra a la localitat d’Os de Balaguer a la comarca de La Noguera. Durant l’estiu, Maria Jaume Martorell estarà present al festival AMT de Tarragona, a l’Acústica de Figueres, el Bioritme i el Mercat de Música Viva de Vic.