Actualitzat el 01/04/2020

Sona9 2020

Convocatòria oberta per participar al concurs fins el 31 de maig

La nova edició de la plataforma musical de l’escena emergent catalana aposta pels formats multimèdia amb premis de gravacions, videoclips i concerts en directe. 
 
La vintena edició del Sona9 obre la convocatòria de manera excepcional durant dos mesos, de l’1 d’abril al 31 de maig, i s’adapta als nous temps potenciant el format multimèdia per donar major projecció al grups i solistes que hi participin. El certamen del 2020 atorgarà aquest any set premis –inclosos els tres finalistes– amb una dotació superior a 50.000 euros amb més concerts per als finalistes i l’aposta pels formats d’EPs, singles i videoclips a través de les xarxes socials com a gran novetat.

Més enllà de la gravació d’un disc i un clip per als guanyadors, el Sona9 ofereix tallers de producció de directe i l'assessorament als participants amb la col·laboració amb les Cases de la Música i la Fundació SGAE. Al cap de 20 anys, el concurs segueix apostant per la recerca dels nous talents de la música moderna en català, apostant per la formació i la creació com a l'altaveu d’una nova generació.

Com és habitual, el Sona9 és un conjunt de proves de superació, promoció i reconeixement per als artistes participants fins a la gran final, que tindrà lloc el 18 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. Enguany, degut a la situació excepcional que estem vivint, les fases poden veure alterades les dates i el procediment en funció de l'aplicació de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària causada pel COVID-19,.

El Sona9 està organitzat per Grup Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i els Departaments de Joventut i Cultura de la Generalitat, amb el suport del Govern de les Illes Balears i la Generalitat Valenciana, amb el suport de la Fundació SGAE i les Cases de la Música, i el patrocini d’Estrella Damm.

Podeu consultar les bases del #20Sona9 aquí