En portada

El grup de funk-rock de Xàtiva va rebre el suport del públic a la sala Matisse de València

Barbaritats, sisè semifinalista del Sona9

La sala Matisse de València ha estat l'escenari del darrer concert preliminar de #17Sona9, on també han actuat els grups L'Emperador i Deliri.

València Sona9

La plataforma més important de la música emergent en català obre les portes a grups valencians

Dijous 25 de maig a les 22:30h, la sala Matisse de València, acollirà el darrer concert preliminar del #17Sona9 amb les actuacions dels grups Barbaritats, Deliri i L'Emperador

Urra, cinquè semifinalista

El vot del públic va classificar al grup del Berguedà

El cinquè concert preliminar del Sona9 i el darrer a l'Antiga Fàbrica Damm, va tenir com a triomfadors a  Urra, que passen directament a les semifinals gràcies al vot del públic. Els grups Ju i Lildami, hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si accedeixen a una nova fase del concurs. 

Senyor Oca, a les semifinals del Sona9

El raper barceloní, accedeix gràcies al vot popular

Senyor Oca s'ha classificat per a les semifinals del concurs gràcies al vot del públic. En el quart concert preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també han actuat Impuls i Últim Cavall.

Jès! són el tercer semifinalista del #17Sona9

El vot del públic va classificar al grup de Palma i assegura la presència d'un grup balear al concurs

El tercer concert preliminar del Sona9 2017, realitzat al teatre Mar i Terra de Palma, va ser tot un èxit artístic i de públic, i va coronar als Jès! com a triomfadors gràcies al vot popular.

El Sona9 aterra a Mallorca

La plataforma més important de la música emergent en català obre les portes a grups balears

Diumenge 14 de maig a les 18h, el Teatre Municipal Mar i Terra de Palma, acollirà el tercer concert preliminar del #17Sona9 amb les actuacions dels grups Vaquer, Salvatge Cor i Jès!

Marina Prat, segona semifinalista

El vot del públic va classificar a la cantant del Ripollès

Marina Prat és la nova artista classificada per a les semifinals del #17Sona9. En el segón concert preliminar també van actuar Ernest Bombí  i Fèlix Cuc, que van demostrar la seva qualitat amb uns grans directes. 

Panellet, primer semifinalista del #17Sona9

Aquest dijous segon concert preliminar amb Ernest Bombí, Fèlix Cuc i Marina Prat

El vot del públic ha fet que Panellet pugui accedir a una nova fase del concurs. Els grups Karabash i Coherence van defensar la seva proposta amb uns directes molt convincents.

Els 18 seleccionats del #17Sona9

Una total de 120 artistes s'ha presentat enguany al Sona9

Un jurat integrat per periodistes musicals i gestors culturals ha seleccionat els 18 grups i solistes que participaran en la fase preliminar de la 17a edició del Sona9, la plataforma més important de la música emergent en català.
Pàgina 1 de 63
 Següent >