En portada

La cantant de Girona accedeix a una nova fase del Sona9 gràcies al vot del públic

Keila Elm quarta semifinalista

Keila Elm s'ha classificat per als concerts semifinals gràcies al vot del públic que va omplir la Sala de Màquines de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. En el darrer concert preliminar a Barcelona, també van actuar Mabel Flores i Joina

Relat, a les semifinals del Sona9

El grup de Tortellà, accedeix gràcies al vot popular

Relat s'ha classificat per a les semifinals del concurs gràcies al vot del públic. En el tercer concert preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també han actuat Koalanú i Fok.

El Sona9 arriba a Palma i València

Ja podeu aconseguir les invitacions per als concerts al Xesc Forteza i Wah Wah Club

El Sona9 ja està a ple rendiment i cada cop estan més a prop els concerts preliminars al País Valencià i les Illes Balears. Les dues primeres eliminatòries de Catalunya ja tenen semifinalistes. 


The Tyets, segon semifinalista del Sona9 2019

El vot del públic va classificar el grup maresmenc

The Tyets són els nous classificats per a les semifinals del #19Sona9. En el segon concert preliminar dedicat a les músiques urbanes també van actuar Entelequia Pinan 450f, que van demostrar la seva qualitat amb uns grans directes.

Segona preliminar del #19Sona9

El dimecres 8 de maig les músiques urbanes són protagonistes del concert a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Els grups Entelequia, The Tyets i Pinan 450F seran els encarregats d'oferir una nova sessió musical en directe dedicada al rap, trap i hip-hop.

Grup de Reforç, primer semifinalista del #19Sona9

La banda de Vilassar de Mar Grup de Reforç ha rebut el suport dels seus seguidors en la primera preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

El vot del públic ha fet que Grup de Reforç pugui accedir a una nova fase del Sona9. Els grups Urpa i Zesk, hauran d'esperar a la decisió del jurat del concurs per veure si passen a la semifinal.

Seleccionats fase preliminar del #19Sona9

Els 18 artistes d'aquesta primera fase actuaran a Barcelona, Palma o València

Prop d’un centenar de bandes catalanes, 14 de valencianes i 9 de balears, amb la participació d’un 35% de dones i grups mixtos, configuren el mapa de participació de la XIX edició del Sona9, la plataforma de grups emergents en català.

118 propostes al #19Sona9

Dimarts 30 d’abril es faran públics els 18 grups classificats de la fase preliminar

Un cop tancada la inscripció, el jurat seleccionarà els 18 grups que passaran a la següent fase: 12 de Catalunya, 3 de les Balears i 3 més de la Comunitat Valenciana, que competiran als concerts preliminars.

Darrers dies per presentar-se al Sona9

El concurs destinarà una dotació de 45.000 euros en premis

Fins al 14 d’abril està oberta la convocatòria i les inscripcions al Sona9 a través del portal web www.sona9.cat.

Les memòries d'El Crack del Sona9

Jordi Sugranyes publica 'Joventut més enllà. 30 anys de música en català', i n'estrenem un fragment

Joventut més enllà. 30 anys de música en català (La Banya Edicions, 2019) és un recull de la història viscuda pel videoperiodista musical que des dels anys vuitanta recorre la geografia catalana enregistrant concerts.
Pàgina 1 de 76
 Següent >