En portada

Convocatòria oberta per participar al concurs fins el 31 de maig

Sona9 2020

La nova edició de la plataforma musical de l’escena emergent catalana aposta pels formats multimèdia amb premis de gravacions, videoclips i concerts en directe. 

Premi a la millor cançó en confinament

#UnaEstrellaACasa, iniciativa d'Estrella Damm per donar visibilitat al talent emergent

Podeu presentar les vostres cançons fins el proper 5 d'abril i caldrà penjar les cançons via Instagram a través del hastag #UnaEstrellaACasa

Un nou Sona9

En el seu 20è aniversari, el concurs arriba amb canvis importants

El Sona9 celebra dues dècades dedicades a la recerca de nous valors de la música moderna catalana. La plataforma musical multimèdia de l’escena emergent, manté el mateix esperit que el primer dia però adapta el format als nous temps. 

Concurs de Pop-Rock de Palma

Les Balears recuperen l'històric certamen dirigit als músics locals

Fins el 31 de març estan obertes les inscripcions per participar al Concurs de Pop-Rock de Palma, que en aquesta renovada edició neix adaptat als nous temps, tant en format, premis i categories, ja que s'inclou els apartats dirigits al pop-rock, la música urbana i el metal-punk.

Voleu participar al Brot i Embrió

Fins el dia 1 de març podeu presentar les propostes al festival de música jove

SI teniu entre 18 i 29 anys podeu participar al Brot, però també a l'Embrió, dirigit als joves d'entre 14 i 18 anys, un festival que té com objectiu promocionar i exhibir les creacions musicals del jovent barceloní. 

L'Home Invent en concert

Els guanyadors dels premis Èxit i Popular del Sona9 2018 presenten el seu primer disc

La sala Almo2bar del barri de Gràcia de Barcelona acollirà el concert aquest dissabte 25 de gener. El quintet de Montcada i Reixac compartirà escenari amb la banda alemanya d'electropop, Me & The Monster.

Relat fitxen per RGB Suports

Finalistes del Sona9 i Premi Cases de la Música, publicaran disc a finals de febrer

Relat han superat un any molt intens i comencen un 2020 amb força novetats. El grup de Tortellà (La Garrotxa) publicarà el seu primer disc, Contratemps amb RGB Suports el proper 21 de febrer. 

Maria Jaume Martorell ja prepara disc

Les cançons de la cantautora mallorquina estaran produïdes i gravades per Pau Vallvé

El músic barceloní que valora molt especialment el gran talent de la cantautora mallorquina serà l’encarregat de donar-li forma a un treball que començarà a gravar aquesta primavera. 

Maria Jaume Martorell, guanyadora del #19Sona9

Joina s'emporten el Premi Joventut, Urpa el Premi Èxit i Relat el Premi Cases de la Música. El Premi per Votació Popular també recau en Urpa.

La final de la 19a edició ha omplert de bones vibracions la sala Luz de Gas de Barcelona i ha coronat Maria Jaume Martorell, que agafa el relleu de Sandra Bautista, guanyadora del Sona9 2018.

Avui dimecres gran final del #19Sona9

La sala Luz de Gas acollirà els concerts de Joina, Maria Jaume Martorell i Urpa

Aquest dimecres coneixerem als guanyadors o guanyadores de la XIX edició del Sona9. Després de nou mesos de proves, les propostes que han superat totes les fases han estat Joina (rap-pop, Figueres),Maria Jaume Martorell (folk-pop, Lloret de Vistalegre - Pla de Mallorca) i Urpa (pop-rock, Barcelona). Les invitacions per assistir a la final es poden aconseguir aqui.
Pàgina 1 de 81
 Següent >