En portada

El Mercat de Música Viva acull una nova prova en directe del #18Sona9

La tercera semifinal del Sona9 2018 arriba a Vic

La Plaça dels Màrtirs de la capital d'Osona va omplir amb les actuacions dels grups Ushanka, Monxos i Novembre Elèctric

El Sona9 2018 aterra a Tarragona

Les Festes de Santa Tecla es reafirmen com a nou escenari del Sona9

La Capsa de Música ha acollit per segon any consecutiu els concerts semifinals amb les actuacions de L'Home BrutMenut i Va!

El Sona9 a l'Acústica

La plaça de Catalunya de Figueres ha acollit la primera semifinal del #18Sona9

Sandra Bautista, Maravint i Plou són els artistes que han obert aquest dijous 30 d'agost les semifinals de la 18a edició del Sona9 al Festival Acústica de Figueres. 

Semifinalistes #18Sona9

Seleccionats els grups que han accedit a la 4a fase del concurs

Cabot (Marratxí), L’Home Brut (Beneixida), Plou (Barcelona), Ushanka (Barcelona) i VA! (Barcelona), escollits per votació popular, juntament amb L’Home Invent (Montcada i Reixac), Maravint (BCN), Menut (Mora d’Ebre), Monxos (Pollença), Novembre Elèctric (Algemesí), Pubilles Ninja (Sant Cugat del Vallès) i Sandra Bautista (Martorelles), seleccionats pel jurat, són els dotze grups classificats per les semifinals de la 18a edició del Sona9.

Va!, somiant amb els ulls oberts

Els barcelonins van ser escollits semifinalistes gràcies al vot popular

Lluís Ferrer (veu i guitarra), Carlos Lope (guitarra i veu), Guillem Payaró (vents, guitarra i veu), Pablo Palomar (teclats), Javier Vallés (baix) i Jordi Morell (bateria) són Va!

Ushanka, una trobada d'amics

El grup va ser escollit semifinalista del Sona9 2018 pel vot popular

Dani Puig (veu i guitarra electroacústica), Pau Tomàs (violí i veus), Willy Acero (baix i veus), Marc Adell (guitarra elèctrica) i Dídac Cañadas (bateria i veus) són els components d'Ushanka.

Sisu, vocació artística

El bandautor és un dels 18 classificats del Sona9 2018

El bisbalenc Narcís Coromina és Sisu, un músic vinculat al dibuix, a la dansa i clarament a la música. En el seu projecte musical canta, toca el saxo i la guitarra i s'acompanya d'Antonio K.Puertas (bateria i veus), Genís Figa (baix i veus) i Primo Zon (guitarra).

Simètric, amb les piles carregades

El grup barceloní de folk-rock és un dels 18 classificats del Sona9

Òscar Gargallo (bateria i percussió), André Sousa (baix), Vicens Vega (teclats i veu) i Miquel Sala (guitarra i veu) són Simètric

L'autodidacta del Sona9

La jove cantautora és una de les 18 classificades del Sona9 2018

Sandra Bautista (guitarra espanyola i veu) és cantautora i actualment lider d'una banda formada per Javier Gil (bateria), José Gallardo (teclats i baix), Víctor Martínez (guitarres) i Víctor Vallcanera (saxo)  per presentar el seu projecte al Sona9.

Comediants del rock

El grup de Sant Cugat del Vallès és un dels 18 classificats del Sona9

Pepe Nada (veu i guitarra), Pol Barbé (baix i veus), Miquel López (guitarra i veus) i Jordi Muñoz (bateria) són Pubilles Ninja.  La banda camina entre el rock i el folk, i sense mànies també li posa pinzellades de blues i western a la seva proposta.
Pàgina 1 de 73
 Següent >