Seleccionats fase preliminar del #19Sona9

Els 18 artistes d'aquesta primera fase actuaran a Barcelona, Palma o València

Prop d’un centenar de bandes catalanes, 14 de valencianes i 9 de balears, amb la participació d’un 35% de dones i grups mixtos, configuren el mapa de participació de la XIX edició del Sona9, la plataforma de grups emergents en català.

118 propostes al #19Sona9

Dimarts 30 d’abril es faran públics els 18 grups classificats de la fase preliminar

Un cop tancada la inscripció, el jurat seleccionarà els 18 grups que passaran a la següent fase: 12 de Catalunya, 3 de les Balears i 3 més de la Comunitat Valenciana, que competiran als concerts preliminars.

Darrers dies per presentar-se al Sona9

El concurs destinarà una dotació de 45.000 euros en premis

Fins al 14 d’abril està oberta la convocatòria i les inscripcions al Sona9 a través del portal web www.sona9.cat.

Les memòries d'El Crack del Sona9

Jordi Sugranyes publica 'Joventut més enllà. 30 anys de música en català', i n'estrenem un fragment

Joventut més enllà. 30 anys de música en català (La Banya Edicions, 2019) és un recull de la història viscuda pel videoperiodista musical que des dels anys vuitanta recorre la geografia catalana enregistrant concerts.

Convocada la nova edició del concurs Sona9 2019

Oberta la convocatòria per participar al concurs

La plataforma de música emergent incorpora més premis i aposta per la creació amb noves sessions formatives per als participants.  

Et convidem a la festa del Sona9 2019

L'Home Invent, Menut i Sandra Bautista, protagonistes de la presentació del #19Sona9

Dimarts 12 de març et convidem a la festa de presentació del #19Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions de Sandra BautistaL'Home Invent i Menut.

Ajudes a la creació musical

Les Cases de la Música obren convocatòria de les beques a la formació musical

La nova convocatòria per sol·licitar ajudes a la creació estarà oberta fins el 18 de març i estan adreçades a fomentar el desenvolupament artístic i potenciar la música en viu i la formació musical. 

El Sona9 entra a l'estudi

Sandra Bautista, Menut i L'Home Invent, publicaran els seus discos durant el 2019

El mes de març arribarà un nou Sona9, però també començaran les gravacions de la guanyadora i finalistes de la 18a edició. La maquinària del Sona9 no para i els grups ja es van posant a treballar en els seus respectius projectes que els ha de portar a publicar disc al llarg del 2019. 

Reviu en vídeo el #18Sona9

Ja podeu veure tots els capítols del programa de televisió

Si no vau poder veure els capítols dedicats als finalistes del Sona9 2018 al 33, a través de la web de TV3 podeu reviure els programes amb els cinc grups protagonistes del concurs

La gran final del Sona9, protagonista del darrer capítol televisiu

Dissabte 24 de novembre a les 21.35 h al Canal 33 s'emet l'últim capítol del programa dedicat íntegrament a la final del concurs

 Demà dissabte 24 de novembre a les 21.35 h el programa Sona9 s’acomiada amb un programa especial de la final del concurs Sona9 que van disputar Sandra Bautista, L’Home Invent i Menut a la sala Luz de Gas el passat dimecres 14 de novembre.
Pàgina 2 de 77
< AnteriorSegüent >