Sona9 weekend

Aquest cap de setmana Tarragona i Vic acullen dues semifinals del #17Sona9

Les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el divendres 15 de setembre, i el Mercat de Música Viva de Vic, el dissabte 16, seran l'escenari dels nous concerts semifinals de la 17a edició del Sona9.

iCat també Sona9 a la FM

La versió radiofònica del concurs de grups emergents salta a l'emissora amb un espai renovat

Els dilluns d'11 a 12 de la nit teniu una cita amb el Sona9 radiofònic de la mà de Lluís Gendrau. Després d’una etapa a través d’iCat.cat, l'espai del concurs en antena ara ja es podrà escoltar per la freqüència modulada, una llarga reivindicació de tots els agents i activistes musicals.

El Sona9 2017 a l'Acústica

La plaça Catalunya de Figueres acull la primera semifinal del #17Sona9

Ju, Marina Prat i Senyor Oca enceten les semifinals de la 17a edició del concurs. Després de l'eliminatòria de Figueres, les semifinals en directe del Sona 9 2017 seguiran a Tarragona, Vic i Barcelona durant el mes de setembre.

Semifinalistes #17Sona9

Ja tenim els 12 grups que han accedit a la 2a fase del concurs

Barbaritats, Jès!, Marina Prat, Panellet, Senyor Oca i Urra, els grups escollits per votació popular, juntament amb Coherence, Ju, L'Emperador, Lildami, Salvatge Cor i Últim Cavall, seleccionats pel jurat, són els dotze grups classificats per les semifinals de la 17a edició del Sona9

Jordi Bastida

Productor i assessor musical de la fase final del #17Sona9

La producció i assessorament dels artistes classificats per la fase final del #17Sona9 anirà a càrrec del guitarrista Jordi Bastida, un jove talent que ja ha treballat amb Els Pets, Carlos Sadness, Lídia Guevara i Trau.

Vaquer

Música urbana

L’eclectisme dels mallorquins fusiona diferents paisatges musicals i de poesia urbana

Urra

Apassionats i eclipsats

Els berguedans Urra juguen amb el vessant més electrònic del rock.

Últim Cavall

Distorsions i emocions

Amants de les melodies i la distorsió, Últim Cavall somien en cançons que arribin a emocionar igual com passa quan les interpreten. 

Senyor Oca

Ritmes experimentals i rimes reflexives

Intensitat sonora i rap de la terra són els complements perfectes de Senyor Oca.

Salvatge Cor

Pop, guitarres i ensaimades

Amb David Bowie com a gran referència, el quartet de Palma ofereix tot un ventall de sonoritats amb el pop i el punk com a reclam
Pàgina 2 de 67
< AnteriorSegüent >