Actualitzat el 15/07/2014

Agost folk al Vendrell

Kepa Junkera i Inxa Impro Quartet, al festival Música a la Vila

El Vendrell acollirà aquest agost el XXVI Festival de Música Tradicional Música a la Vila. Cada dimecres, a la plaça del Tívoli, folk de primera: hi actuaran Kepa Junkera, Inxa Impro Quartet, Guillem Roma & Camping Band Orchestra i Les Filomenes.

Inxa Impro Quartet Foto: Juan Miguel Morales


El festival Música a la Vila començarà el 6 d'agost amb l'estel·lar acordionista basc Kepa Junkera, i seguirà la setmana següent, el 13 d'agost, amb els guanyadors del VI Concurs Sons de la Mediterrània, Inxa Impro Quartet. El quartet format per Manu Sabaté (gralla i clarinet baix), Marc Figuerola (guitarra), Arnau Obiols (bateria) i Joan Tomàs (contrabaix) oferirà un doble concert: a les 20 h interpretarà un programa pensat per al públic infantil amb música tradicional catalana i més tard, a les 22 h, presentarà el seu primer disc, All That Trad (autoeditat, 2013), que tindrà continuïtat aquesta tardor amb un segon treball.
El festival Música a la Vila continuarà el 20 d'agost amb Guillem Roma & Camping Band Orchestra presentant el disc Nòmades (autoeditat, 2014), i el 27 d'agost amb el grup femení de folk reivindicatiu i desvergonyit Les Filomenes.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.