Actualitzat el 09/04/2015

En marxa el VIII Concurs Sons

S'hi poden presentar propostes fins al 31 de maig

Ja està oberta la convocatòria de la vuitena edició del Concurs Sons de la Mediterrània, adreçat a noves propostes d'artistes i grups que facin música d'arrel, i organitzat per la Fira Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock. S'hi poden presentar propostes fins al proper 31 de maig registrant-se a www.concurssons.cat


De totes les propostes presentades, el jurat en triarà quatre que actuaran en directe a la final, el 15 d'octubre a la 18a Fira Mediterrània de Manresa. Enguany, com a novetat, els finalistes realitzaran una estada formativa de producció d'una jornada durant el mes de setembre al CAT de Barcelona, i també disposaran d'assessorament en matèria de comunicació per part d'una empresa especialitzada.

El guanyador del Concurs Sons es donarà a conèixer durant la mateixa Fira Mediterrània de Manresa, i obtindrà la gravació d'un EP en un estudi professional, la contractació per actuar al Tradicionàrius, el Circuit Folc, la Fira Mediterrània i el Festival Música a la Vila del Vendrell, així com una campanya de publicitat a la revista Enderrock i el web Sons de la Mediterrània.

Fins ara, els guanyadors del Concurs Sons han estat Grollers de Sa Factoria (2008), Amansalva (2009), Tazzuff (2010), RIU (2011), Els Laietans (2012), Inxa Impro Quartet (2013) i MOX (2014).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.