Actualitzat el 05/12/2012

Especial Joan Boix, a Tradicionàrius

El programa d'aquest dissabte 8 de desembre recordarà les seves cançons

La setmana passada informàvem de la mort de Joan Boix, fundador del Grup de Folk i de Falsterbo 3. Aquest dissabte, el programa Tradicionàrius de Ràdio 4 el recordarà escoltant i comentant les seves cançons.


Al programa hi participaran dos persones que van tractar Joan Boix de prop: Jordi Roura (músic i periodista, director del programa) i Eduard Estivill (que va formar amb Boix el duo Joan i Eduard i posteriorment el grup Falsterbo 3), a més del periodista de Sons i Enderrock Jordi Martí. També sonaran algunes de les adaptacions del folk que Joan Boix va cantar ("Escolta-ho en el vent", "Tota la tristor", "Poly Von") i també alguna de les seves millors composicions, com "Cançó al cor").

L'espai es completarà amb la presentació d'un nou disc artesanal del grup Marsupialis, dedicat a unes valuoses partitures del segle XIX sobre els balls de Carnaval del Liceu.

El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí.

Foto: d'esquerra a dreta, Joan Boix (banjo), Jaume Arnella (guitarra), Jordi Roura (flauta) i Eduard Estivill (guitarra), durant una presentació del Grup de Folk a L'ovella negra, a Barcelona, el 1968 (arxiu Jordi Roura)

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat