Actualitzat el 22/09/2013

Marc Egea i els viatges de Gulliver

El violista de roda dedica un disc a la popular novel·la d'aventures

És ben natural que les ànimes musicals inquietes s'aliïn amb les grans aventures literàries. Vinicio Capossela cantant a Moby Dick i la Capella de Ministrers evocant els viatges de Tirant lo Blanch en serien dos exemples recents. Però el més recent de tots és Gulliver (Discordian Records, 2013), el treball de Marc Egea inspirat en el popular personatge de Jonathan Swift.
Marc Egea. Foto: Juan Miguel Morales

Equipat amb la seva viola de roda i petites percussions, a més de les aparicions puntuals del duduk, les veus i el 'soroll blanc', Marc Egea presenta en col·laboració amb el segell Discordian Records 21 composicions que segueixen els viatges i peripècies de Gulliver, que l'irlandès Jonathan Swift va imaginar el segle XVIII en un llibre de múltiples registres: del pur amor per l'aventura a les lectures simbòliques de tota mena. 
Gulliver, que es va gravar entre l'hivern i la primavera del 2013 a l'estudi casolà del músic, es pot escoltar i comprar aquí. També se n'ha fet 100 còpies físiques, numerades i amb dibuixos de Lali Pantone. En podeu trobar més informació al bloc de l'autor, que el proper més de novembre serà a la Fira Mediterrània de Manresa presentant la nova formació del grup Kaulakau, i que recentment també ha escrit una sèrie de haikus per il·lustrar dibuixos de Lali Pantone, en una exposició que es pot visitar fins al 20 de setembre al Centre Cívic Can Castelló de Barcelona.

Gulliver anunciant fils de cotó


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat