Actualitzat el 05/10/2015

Neix la Fira de Festes Majors

Es farà a Vilafranca del Penedès del 29 d'octubre a l'1 de novembre

Vilafranca del Penedès acollirà del 29 d'octubre a l'1 de novembre la primera Fira de Festes Majors, un nou esdeveniment concebut com a plataforma i aparador per al sector professional de les festes majors, amb el focus posat en les activitats populars i d'arrel tradicional. 


La nova Fira de Festes Majors, que neix emmarcada en la capitalitat de la Cultura Catalana que enguany ostenta Vilafranca del Penedès, s'organitzarà en tres àmbits diferents: el científic, el firal i l'artístic. La reflexió sobre les problemàtiques comunes que viuen els organitzadors de les festes majors i els nous models festius que van sorgint en l'àmbit català seran alguns dels eixos de les xerrades, taules rodones i trobades de professionals. L'àmbit científic tindrà el seu epicentre a l'espai L'Escorxador, on hi haurà vuit taules rodones amb la participació de professionals especialitzats.

Pel que fa a l'àmbit firal, es desenvoluparà a la Rambla Nostra Senyora, centre neuràlgic de la vida social i festiva a Vilafranca, on hi haurà estands expositors, demostracions, tallers artesanals, folklòrics, familiars, etc. Finalment, l'àmbit artístic oferirà, entre altres, tres nits musicals dedicades a la cançó popular en diversos vessants, de la música d'arrel al folk i el pop, passant per la rumba i la fusió. En l'apartat d'arts escèniques hi haurà també espectacles de carrer adreçats al públic familiar.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat