Actualitzat el 18/11/2015

A la taverna del CAT deixen entrar criatures

Ivó Jordà i Marçal Ramon, aquest 18 de novembre

La gralla d'Ivó Jordà i l'acordió diatònic de Marçal Ramon es trobaran aquest dimecres 18 de novembre en una nova sessió de La Taverna del CAT. La cita és al bar del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia a partir de les 21.30 h, amb entrada gratuïta.
Ivó Jordà i Marçal Ramon, criatures aplicades

Un duet íntim on la gralla i l'acordió s'endinsen en terrenys poc explorats. Així es presenta Criatures, o el que és el mateix Ivó Jordà i Marçal Ramon, dos alumnes aplicats que condueixen gralla i acordió, instruments extraordinàriament arrelats a la festa popular i el carrer, a l'entorn concertístic. Tots dos músics, que han anat col·laborant els darrers temps en diversos projectes, plantegen en aquest projecte un camí innovador.

D'altra banda, Marçal Ramon també està immers actualment en els Punts de Trobada al Casal de Joves de Torreblanca de Sant Cugat, organitzats per l'Escola de Música Tradicional d'aquesta ciutat vallesana. El proper 28 de novembre, per exemple, hi sonarà el ball pla i s'hi glosaran perdiuetes amb els músics convidats Marcel Casellas i Júlia Solé.
FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat