Actualitzat el 10/03/2016

Cinc ocells que volen

Breu actua al Koitton Club aquest 12 de març

Com qui sobrevola els vastos paisatges de les músiques populars americanes, el quintet Breu gaudeix recreant sons i repertoris d'arreu, amb l'arrelament del folk i la llibertat del jazz. Aquest dissabte, 12 de març, actuen al Koitton Club del barri de Sants de Barcelona (21 h).

Aleix Tobias i Ana Rossi, dos dels integrants de Breu

Els cinc integrants de Breu són cinc músics de categoria: el percussionista Aleix Tobias i el baixista Guillem Aguilar (que acaben d'arribar de Nova York, on han acompanyat Raúl Rodríguez i Jackson Browne), la cantant Ana Rossi, el multibufador Xavi Lozano i ara, a aquest pòquer, que ja ha conviscut en el si de l'orquestra de percussions ibèriques Coetus, s'hi afegeix el guitarrista Guillermo Rizzotto, en un projecte on caben tonades de Veneçuela, chacareras i zambas argentines, cançons brasileres i uruguaianes, fado portuguès... i fins i tot textos llibertaris, com el "Poemo" de l'enyorat Jesús Lizano.


Guillem Aguilar, Guillermo Rizzotto i Xavi Lozano

L'actuació de Breu al Koitton forma part del projecte Pájaros, una iniciativa comunitària a partir de l'afició per les músiques tradicionals americanes, en el sentit més ampli possible. Un dels vessants d'aquest projecte és la producció de concerts, tallers, conferències... que tindran lloc inicialment a Barcelona, La Plata (Argentina) i Santiago de Xile.


Navega per les etiquetes

FolkPájarosKoitton ClubBreujazz

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat