Actualitzat el 13/04/2016

El llegat de Gato Pérez digitalitzat

Neix un web amb l'obra del poeta de la rumba catalanoargentí

El renovador de la rumba catalana Gato Pérez ja té un portal digital específic obert a tothom. A Gatoperez.cat es pot consultar la vida i obra del músic catalanoargentí. 

Gato Pérez. Foto: Arxiu Dvucsa


Aquest dilluns 11 d'abril Gato Pérez hauria complert 66 anys d'edat. Coincidint amb la data es va estrenar un portal web que recull la seva obra, més d'una desena de discos i diversos projectes. A partir de l'iniciàtic Carabruta (Belter, 1978), l'espai digital recorre cada disc a fons amb una breu referència, els àudios de les cançons, les lletres i els crèdits, i es fixa també en els projectes anteriors del Gato amb les formacions Slo-Blo i Secta Sónica

El projecte està coordinat per la filla del músic, Jessi Pérez, i la voluntat és que creixi i es vagi ampliant de mica en mica. Fins ara, la informació a la xarxa sobre Gato Pérez era força dispersa –tot i que des de fa anys hi havia un web incomplet però molt interessant sobre el músic i sobre la rumba catalana entre altres temes afins: Vespito.net–. A partir d'ara, el nou web promet ordenar i difondre un patrimoni que val la pena conèixer: les cançons de Gato Pérez.

Navega per les etiquetes

rumbagato pérezweb

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat