Actualitzat el 17/05/2016

Al ras es canta millor

La vintena edició de la trobada de cantadors a Massalfassar, aquest 21 de maig

El Cant al Ras de Massalfassar, la trobada de cantadors més veterana de les comarques valencianes, celebrarà la vintena edició el proper 21 de maig amb una bona pila de cantadors, un funcionament més o menys espontani i un repertori encara més ampli arrelat en la tradició musical valenciana.
Paco Lucas, Xavier de Bétera i Néstor Mont, al Cant al Ras del 2015

El Cant al Ras està organitzat per la Colla de Dimonis de Massalfassar –que enguany celebra el 25è aniversari– i l'associació Tramús i se celebra cada tercer dissabte de maig. Per a aquesta edició hi ha prevista la participació de més d'un centenar de músics i cantadors, que interpretaran cants de batre i de bressol, albaes i cant d'estil, jotes, fandangos, cançons de murga i de taverna, balades tradicionals, romanços de cec, etc.

Enguany la trobada s'emmarca en l'Any Tio Canya, que commemora els quaranta anys de la publicació de l'emblemàtica cançó del grup Al Tall, i tindrà a més com a convidats dos grans cantadors provinents de Mallorca: els glosadors Mateu Matas 'Xurí' i Maribel Servera 'Servereta'

Una de les gràcies del Cant al Ras és l'espontaneïtat i la confecció de l'ordre de les actuacions sobre la marxa, fet que permet incloure incorporacions d'última hora. Per a aquesta edició, a més de Xurí i Servereta han confirmat la seva participació Rebeca Ibáñez amb la rondalla Tocs i Cants, Jacint Hernández, Pep Gimeno 'Botifarra', Jonathan Penalba, Hilari Alonso, Arrop i Talladetes, Urbàlia Rurana, la rondalla del Grup de Danses de Quart, Raül Vidal, Martí Jover amb Jesús Barranco, David Reig, Quim Sanç, l'Escola de Cant d'Estil del Puig, el grup Jamm Ball Folk i la Xe-ranga

Navega per les etiquetes

MassalfassarCant al RasTio Canya

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat