Actualitzat el 26/08/2016

Arrels que sonen i que es ballen

El VIII Berguedà Folk, del 16 al 18 de setembre a Cal Pons de Puig-reig

El festival Berguedà Folk, dedicat a la dansa i la música d'arrel tradicional en un indret d'encant particular, ha tingut un creixement sostingut des que va néixer fa cinc anys. La VIII edició, del 16 al 18 de setembre, inclourà nombrosos tallers, balls i concerts.
Els italians Andrea Capezzuoli e Compagnia seran un dels participants al Berguedà Folk 2016

Els objectius d'aquest festival organitzat per l'Ajuntament de Puig-reig i l'associació cultural Rubricatus a Cal Pons de Puig-reig són promoure la dansa tradicional i popular catalana i d'arreu integrant un públic divers al voltant de la música, amb activitats lúdiques i formatives.

Enguany, les activitats arrencaran amb un triple ball a la carpa, la nit del 16 de setembre, a càrrec de Farigola Trad, Naragonia i el Duo Thebaut. L'endemà, dissabte 17, hi haurà tallers de 'folkontact', ball de bot, danses quebequeses, anglosaxones, del nord d'Itàlia, de castanyoles, de ball folk... i també ball, amb el grup mallorquí Al-Mayurqa, Hartwin Dhoore, Andrea Capezzuoli e Compagnia, Trio Dhoore i Ballsy Swing.

El cap de setmana es tancarà el diumenge 18 amb més tallers de ball folk, de bolero valencià, de construcció d'instruments... i ball amb Les Bottines Artistiques, amb El Pony Pisador i amb Delorgan. I també amb una bona paella, perquè no només de balls i de folk viu l'home.

En trobareu més informació, inscripcions i horaris al web del festival.

Navega per les etiquetes

Berguedà FolkPuig-reig

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat