Actualitzat el 18/01/2017

RIU, doble passi

El grup farà una segon concert de Riu360º al CAT després d'esgotar les entrades per al primer

Divendres passat va arrencar la segona edició del festival Tradicionàrius i aquest 20 de gener arriba al CAT un dels plats forts i més originals: RIU presentant Riu360º, un concert amb sons envoltants i efectes especials. Com que les entrades per a les 22 h s'han esgotat, es farà un altre passi a les 20.30 h.
RIU. Foto: Susana Díaz Ravn

El concert Riu360º és de fet el projecte de final de carrera de Sonologia que Pau Vinyoles, l'acordionista del grup, va presentar a l'Esmuc. Es va estrenar el juny passat al Teatre de l'Ateneu Unió de la Colònia Güell, també amb dos passis, i Vinyoles ens va comentar les característiques tan especials d'aquest espectacle en aquest article.

Al CAT, a més, el grup de folk del Baix Llobregat tindrà la col·laboració de l'orquestra de corda A4 Cordes, dirigida per Càndid Rodríguez, i també, en l'apartat visual, videoprojeccions i màping. En el següent vídeo podeu fer-vos una idea –només aproximada– de com és i com sona aquest concert en què músics i música van envoltant i sorprenent el públic:


Navega per les etiquetes

TradicionàriusRiu360ºRIU

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat