Actualitzat el 22/02/2017

VIII Sex'n'Gralls & Rock'n'Folk

La trobada musical a la Factoria de So de Santa Maria del Camí, el 28 de febrer

Grollers de Sa Factoria és un grup ben especial: una big band folki que, entre altres mèrits, pot presumir d'haver guanyat la primera edició del Concurs Sons. Aquest 28 de febrer participaran al VIII Sex'n'Gralls & Rock'n'Folk, al seu quarter general de la Factoria de So, a Santa Maria del Camí. 

Grollers de Sa Factoria, actuant al Sa Rocketa Festival

A més dels incombustibles Grollers, en aquesta edició hi participaran Ska Bottom Boat, els xeremiers Pau i Càndid & FriendsBart'Sons i el Dj Malouda. La música començarà a sonar a les 22.30 h, i l'entrada és gratuïta. 

Més que una associació

L'associació Factoria de So la integren un col·lectiu de joves i no tan joves de Santa Maria del Camí units per la música i l'art en general. Per entendre què és Factoria de So ens hauríem de remuntar a l‘any 1997, quan arran de la mancança d’espais per a diversos grups musicals d'aquell moment, es va proposar a l'Ajuntament del poble utilitzar les Cases de Son Llaüt, en principi, com a locals d'assaig. A causa del mal estat de les cases, va sorgir la idea d'enregistrar un CD i invertir els diners recaptats en la rehabilitació d'aquestes. Ràpidament la idea va ser una realitat, i tots els grups de música del poble van enregistrar el CD titulat Crak. A partir d'aquí, havent signat un conveni de gestió de part de les Cases de Son Llaüt amb l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, va néixer Factoria de So.

Navega per les etiquetes

Factoria de SoGrollers de Sa Factoria

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat