Actualitzat el 24/02/2017

Balls i disfresses

El Folkestoltes, aquest dissabte 25 de febrer a Celrà

Aquest dimecres 25 de febrer, a partir de les 17.30 h, La Fàbrica de Celrà acollirà el Folkestoltes, el ball de Carnaval que cada any organitza l'associació gironina QRambla. Enguany hi actuaran els madrilenys Martina Quiere Bailar i els mataronins La Coixinera. I diumenge 26, paella!
La Coixinera

Les activitats del Folkestoltes a La Fàbrica començaran a partir de les 17 h, amb un taller d'iniciació al ball folk i un altre de danses d'Israel. I després del sopar popular, a partir de les 22 h, hi haurà doble cartell amb el grup de folk maresmenc La Coixinera, que acaba de publicar un gran àlbum vinculat a les festes de les Santes, i el sextet madrileny Martina Quiere Bailar, amb un repertori de ball impregnat de les músiques populars i ambulants europees. S'ha de dir que abans de fer cap al Folkestoltes, durant el matí, La Coixinera haurà animat el dissabte de Carnaval al Mercat de la Llibertat de Gràcia.

L'endemà, diumenge 26, al matí hi ha programat un taller de ioga i un punt de trobada obert a tots els músics que hi vulguin participar. I a partir de les 14 h, arrossada popular.
FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat