Actualitzat el 28/02/2017

La rumba batega a l'Hospitalet

La nova Setmana de la Rumba, del 28 de febrer al 4 de març amb concerts, tallers i exposicions

L'Hospitalet de Llobregat acull des d'avui 28 de febrer i fins al proper 4 de març la seva primera Setmana de la Rumba, amb un triple concert a la 2 de la Salamandra, concert familiar amb Landry, exposició sobre els grans noms de la rumba i tallers de guitarra, percussió i ball. 
Estrelles de la rumba catalana, vistes per Txarly Brown

Aquest dimarts 28 de febrer els actes de la Setmana arrencaran amb la inauguració de l'exposició Grans Noms de la Rumba Catalana a l'Auditori Barradas (19 h). Aquesta mostra divulgativa i molt visual, que presenta i valora deu personalitats històriques vinculades a la rumba catalana, es podrà visitar fins al 4 de març, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

De cara al cap de setmana hi haurà dos concerts: el grup de Sants i d'essència rumbera  La Màlaga, la banda empordanesa de rumba tropical Bannanna Beach i el grup de rumba festiva i contestatària  AiMarai compartiran un triple cartell divendres 3 de març a la sala Salamandra 2 (divendres 3 de març, 21 h), mentre que Landry el Rumbero oferirà un concert familiar a l'Auditori Barradas (dissabte 4 de març, 18 h). 

A més, el dimecres 1 de març al Centre Cívic Sant Josep s'hi farà un taller de guitarra i percussió a la rumba catalana amb integrants de La Màlaga, i el dijous 2 de març Gràcia Flamenca oferirà un taller d'iniciació al ball per rumba.

La Setmana de la Rumba és una coproducció de La Casa de la Música de l'Hospitalet i SGproMusic, amb la col·laboració de Forcat, Santa Runmba i Sant Gaudenci.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat