Actualitzat el 02/03/2017

Espai, música i moviment

La violinista Olvido Lanza presenta 'Aluna' al CAT de Gràcia

La violinista Olvido Lanza presenta aquest dijous 2 de març al CAT de Gràcia (21 h) un nou espectacle, Aluna, en companyia del guitarrista José Luís Montón i la ballarina Belén Maya. Tots tres presenten un projecte que esborra els límits convencionals d'un concert.
Olvido Lanza, José Luís Montón i Belén Maya. Foto: Pedro Alba

Amb Aluna, Olvido Lanza explica que vol replantejar-se la relació amb els elements que formen el seu univers professional. I ho fa girant al voltant del número tres, en format de trio i reflexionant sobre tres aspectes escènics: el moviment, la música i l'espai. A Aluna la música es mou, la dansa canta i la barrera entre escenari i públic desapareix... El títol de l'espectacle fa referència a un terme dels indis koquis, a Colòmbia, que designa el món espiritual que no és visible.

Aquesta actuació, de fet, serà la presentació de la primera fase del projecte, que ha consistit en tres setmanes on violinista, guitarrista i ballarina han treballat sota la mirada de l'artista Dominique Rebourgeon. Aquest dia 2, durant la mateixa actuació, Rebourgeon 'relatarà gràficament' el que l'espectacle li suggereixi, i d'aquí en sortirà l'escenografia que es farà servir a la segona fase del projecte.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat