Actualitzat el 03/03/2017

De Brussel·les a Galícia... passant pel Tradicionàrius

El quartet Ialma presenta el disc 'Camiño' aquest 3 de març al CAT de Gràcia

Folk d'arrel gallega i llargues distàncies aquest divenres 3 de març al festival Tradicionàrius de la mà de les quatre cantants de Ialma, grup de Brussel·les que presenta amb la formació renovada el seu cinquè disc, Camiño (Homerecords, 2016), ple d'històries viscudes entre Brussel·les i Sant Jaume de Compostel·la.
Ialma, veus gallegues i ambient belga Foto: Arxiu del grup

És escoltar com s'empasten i es coloquen les veus d'aquestes quatre cantadores i pensar immediatament en la música tradicional gallega. Aquest és l'element més caraterístic de Ialma, a partir del qual s'hi van superposant elements diversos, arranjaments d'altres àmbits i la feina de destacats músics de l'escena folk belga com Quentin Dujardin (guitarres i direcció artística) i Didier Laloy (acordió diatònic).

Ara, després d'una trajectòria que els ha dut a compartir escenaris o gravacions amb Mercedes Peón, Dulce Pontes, Carlos Núñez, Kepa Junkera i Eliseo Parra, entre molts altres, presenten Camiño - de Bruxelas a Santiago, un disc que a l'escenari es plasma en un espectacle que és tota una reflexió sobre la migració, la distància i la pervivència de la cultura popular molt més enllà de la nostàlgia.

Les quatre cantants -i percussionistes- de Ialma són Verónica Codesal, Natalia Codesal, Magali Menéndez i Marisol Palomo.Navega per les etiquetes

TradicionàriusCamiñoIalmaFolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat