Actualitzat el 31/03/2017

Rumba catalana, vermut, cine neoquinqui...

El primer festival Rockyrumba, aquest 1 d'abril a Reus

La sala Puig de Reus acollirà aquest dissabte 1 d'abril la primera edició del festival Rockyrumba, impulsat per aquesta agència artística tarragonina, que celebra cinc anys de trajectòria. Al llarg de la jornada hi haurà vermut rumbero, projecció de cine neoquinqui i concerts amb La Màlaga, D'Callaos, Marinah...
La Màlaga serà un dels grups participants al primer festival Rockyrumba

La jornada arrencarà amb un vermut rumbero en què Sergi, el líder i cantant del grup Vergüenza Ajena, i el duo Gin & Toni, faran un homenatge als grans noms de la rumba amb versions de tota mena.

A més, a la tarda es projectarà amb entrada gratuïta Criando ratas (2016), pel·lícula neoquinqui de Carlos Salado i banda sonora rumbera que està provocant un fort impacte social i cultural arreu. Al festival hi haurà presents per comentar-la el director el productor, Rubén Ferrandez, i també el protagonista, Ramon Guerrero 'El Cristo'.   

Pel que fa als concerts, a la nit actuarà el grup del barri de Sants de Barcelona La Màlaga presentant el seu nou treball, 7.0; els terrassencs D'Callaos, actuant amb el seu 'nu flamenc gipsy rock', i immers en la gira D'Vuelta, que culminarà enguany amb la gravació del seu cinquè disc; Marinah, la popular excantant d'Ojos de Brujo, i La Klave, amb un projecte emergent de rumba rock. El festival, on també hi haurà atraccions infantils i dinar popular, culminarà a altres hores de la nit amb Dj Txarnego.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat