Actualitzat el 06/04/2017

Nit d'Aran al Tradicionàrius

Alidé Sans i Sarabat, el 7 d'abril al CAT de Barcelona

El XXX Tradicionàrius dedica aquest divendres 7 d'abril una nit a la cultura musical aranesa amb les actuacions de la cantautora Alidé Sans, que presentarà l'àlbum Eth paradís ei en tu (Nuba Records, 2015), seguida de sessió de ball folk amb el grup Sarabat.
Alidé Sans participarà a la Nit d'Aran del Tradicionàrius

La música de la jove aranesa Alidé Sans és força personal. Acompanyada de guitarra, acordió o piano, destaca per lletres introspectives que parlen de paradisos perduts i retrobats a l'interior de les persones i per una gran expressivitat a l'escenari. Al CAT, estarà acompanyada del guitarrista occità Paulin Courtial, amb qui treballa els darrers temps.


El grup de ball folk aranès Sarabat

Després de l'actuació d'Alidé Sans, la nit continuarà amb el ball animat per Sarabat, emblemàtica agrupació aranesa nascuda al caliu de la festa de Sant Joan a Lés i formada actualment per Jordi Bardella (baix), Paco Boya (veu i acordió), Tonho Cuito (veu, flautes, percussió), Anna Geli (veu, percussió, guitarra rítmica), Mercè Morera (acordió) i Llibert Ribó (arpa, viola de roda, mandolina). 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat