Actualitzat el 01/08/2017

Immersió en les arrels al Garraf

La segona trobada de música popular ibèrica, del 27 d'agost a l'1 de setembre a Sant Pere de Ribes

Uns quants dels músics que els darrers anys han revitalitzat les músiques populars de la Península Ibèrica oferiran una sèrie de tallers a la segona trobada de música popular ibèrica, que enguany es farà a la masia de Can Pere de Sant Pere de Ribes. I a més, professors i alumnes oferiran un concert final el 31 de juliol.  


Els músics que impartiran els tallers són tots destacats integrants de diverses formacions vinculades a la música d'arrel, i tots són integrants del grup Coetus: Aleix Tobias (percussions), Xavi Lozano (vents), Ana Rossi (cant), Mario Mas (guitarres i instruments de corda), Martí Hosta (percussió), Carles Dénia (cant) i Guillem Aguilar (baix).

La presentació que els organitzadors fan de la trobada és força interessant: "La tradició musical de la península Ibèrica s'explica a través d'una infinitat de balls i cançons, amb molta riquesa d'estils i formes. De de les munyeires a Galícia als fandangos de Huelva, des dels charros de Salamanca als cants de treball de les illes, Des de la nostra exèriència amb Coetus i el treball amb Eliseo Parra, ens hem adonat que no són estils tant distants ja que ofereixen molts punts en comú. A això es deu la intensitat i la força d'aquesta música: una amalgama d'emocions i sonoritats que ens connecta no només amb les nostres arrels sinó també amb nosaltres mateixos". 

Després que l'any passat la primera edició d'aquesta trobada es fes a Menorca, enguany s'ha escollit Sant Pere de Ribes. La formació dels diversos tallers estarà orientada a la creació d'un espectacle i un repertori concret. Tot i que les places per als tallers ja estan pràcticament plenes, es bo saber que el concert final a la mateixa masia de Can Pere, el 31 de juliol a les 22 h, estarà obert a tothom.

Navega per les etiquetes

Sant Pere de Ribes

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat