Actualitzat el 16/05/2017

Massalfassar, capital del cant

El XXI Cant al Ras reuneix aquest dissabte 20 de maig cantadors i músics populars

Cada tercer dissabte de maig, la plaça de l'església de Massalfassar, a l'Horta del Nord, acull una trobada de cantadors i cantadores, oberta i participativa, impulsada pels Dimonis, que ha esdevingut una cita emblemàtica del calendari musical: el Cant al Ras. Enguany serà la 21a edició. 
El grup polifònic Cor Bella, al Cant al Ras del 2013 Foto: Arxiu Dimonis de Massalfassar

Com ja és tradició, a partir de les 21 h un sopar popular dona pas a la cantada, en la qual van desfilant cantadors en un ordre que es va improvisant i completant al llarg de la nit, i que deixa espai per a les sorpreses. Enguany, segons informa l'organització, ja han confirmat la seua assistència cantadors com Xavier de Bétera, Pixurri d’Albal, Ferran el Poma o Toni de l’Hostal i formacions com Soca amb Arrel, amb el flamant guanyador del primer concurs de cants de batre organitzat per la D.O. Arròs de València, Gerard Terrafort, al capdavant; Tocs i Cants; Trompa i Fil, amb les veus de Juan Carlos Colomer i Isabel Sifre; la Xeranga; Urbàlia RuranaHilari Alonso i Rebeca d’Agres amb la rondalla dels Baladre, de Muro; la rondalla del Grup de Danses de Quart amb Isabel de Quart, Paquita la del Pedralví i Joan de la Malvarosa; Arrop i Talladetes, o el grup De Saó que farà la seua estrena absoluta davant el públic. Com a convidat d’excepció, aquesta vegada actuarà el cantautor occità Primaël Montgauzí, guanyador recentment del festival de cançó de Benicarló.
 
Enguany, a més, el Cant al Ras s’inscriu dins el cicle Tradicionàrius al Territori per afegir-se a la celebració de la trentena edició de l’emblemàtic festival folk de la vila de Gràcia de Barcelona.

Navega per les etiquetes

Cant al RasMassalfassar

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat