Actualitzat el 23/05/2017

El tres flamenc es fa elèctric

Raúl Rodríguez avança les cançons de 'La raíz eléctrica' amb Mario Mas al Jamboree

Com més navega, més gran és el seu mar... Dimecres 24 de maig a la sala Jamboree de Barcelona hi ha una cita amb les arrels elèctriques, amb el tres flamenc elèctric, amb les noves cançons transatlàntiques de Raúl Rodríguez i amb la guitarra de Mario Mas. Com sempre, amb dos passis: a les 20 h i a les 22 h.  


El gener de 2015 el sevillà Raúl Rodríguez ja va presentar al Jamboree el seu celebrat treball musical i musicològic Razón de son (Boa, 2014) en un concert memorable. Aquest dimecres 24 de maig hi torna en un format més reduït, amb la sola companyia del guitarrista Mario Mas, per començar a avançar com seran les cançons del seu proper treball, La raíz elèctrica, que també tindrà format de llibre-disc i es publicarà al setembre, on aprofundeix en les seves aventures antropològuiques-musicals, incorpora el bagatge d'experiències recents (com l'estada a Haití i la col·laboració amb el cantautor nord-americà Jackson Browne) i accentua els elements rítmics, els vincles de diverses músiques populars amb el rock, el flamenc i la psicodèlia i, en general, els efectes de l'electrificació en el folk i en el seu propi instrument.

Així sona una de les noves cançons, "Let the Rhythm Lead", amb la participació de Browne i els koné (trompetes haitianes) del grup Lakou Mizik:

Navega per les etiquetes

Mario MasRaul Rodríguez

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat