Redacció | Actualitzat el 26/05/2017

Neix l'EDR Balears

La primera portada està dedicada a Posidònia, el nou projecte de Marta Elka i Toni Pastor

El Grup Enderrock estrena una nova revista multimèdia sobre l’actualitat musical illenca. La publicació digital, anomenada EDR Balears, es podrà llegir quinzenalment i inclourà continguts interactius amb estrenes musicals en exclusiva, entrevistes, novetats discogràfiques, videoclips i l'agenda cultural de la setmana. La nova formació Posidònia protagonista el primer número.
Portada de l'EDR Balears 1: Posidònia Foto: Catalina Cladera

La posidònia és una alga marina que neix a les costes del Mediterrani, una espècie protegida i en perill d'extinció com de vegades ho sembla la cultura i la música de les Illes Balears, en especial la música d'arrel. La nova banda Posidònia creu fermament que cal conservar-la i transmetre-la perquè no es perdi en l'oceà del que sura en el mercat discogràfic. 
 
Amb aquest esperit de protecció però també d'innovació neix Posidònia , un grup encapçalat per la veu i les composicions de  Marta Elka, acompanyada de grans músics especialitzats en el folk com són Toni Pastor (llaüt), Bernat Cabot (violí), Pep Balaguer (guitarra), Moisès Pelegrí (percussió) i el contrabaixista   Marko Lokihari.
 
El disc, que portarà per títol Música mediterrània  (Blau 2017), és una col·lecció de peces que passen pels boleros, les jotes, les tonades i els romanços, des d'una perspectiva molt personal i amb uns arranjaments acurats fets per músics amb molta trajectòria en aquest camp. I precisament aquesta formació és la que encapçala el primer número d'EDR Balears, on també estrenen un dels temes del seu proper disc titulat "Lluna".

Navega per les etiquetes

EDR

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat