Actualitzat el 19/06/2017

Sardanes i havaneres a la vora de la mar

Les Anxovetes, Bergantí, Els Cremats, la Cobla Foment del Montgrí i Port Bo, aquest estiu a Platja d'Aro

El Festival Sardanes i Havaneres ocuparà Platja d'Aro del dissabte 9 de juliol al dissabte 26 d'agost: les havaneres ompliran els dissabtes i la música de cobla posarà el toc sonor a les sardanes els dimarts. Aquest és un dels cicles que conformen l'Estereofònics, la programació musical d'estiu de Platja d'Aro. 
Les Anxovetes obriran el cicle d'havaneres i sardanes a Platja d'Aro

Diferents places i la Platja Gran de Platja d'Aro seran el punt de trobada del Festival Sardanes i Havaneres, que començarà el dissabte 9 de juliol i s'allargarà fins al 26 d'agost. La inauguració del festival anirà a càrrec de tres de les formacions més consolidades del gènere:  Les Anxovetes, Bergantí i Els Cremats. Les tres agrupacions interpretaran temes propis i al final faran un tema conjunt.

També participaran al festival la Cobla Ciutat de Girona el dimarts 11 de juliol a les 22 h a la plaça Major; la banda lleidatana Boira amb havaneres que sonaran el dissabte 15; L'Empordanet, que actuarà el dissabte 22 de juliol amb les havaneres que han passat de generació en generació pel grup; la Cobla Rossinyolets, que el dimarts 1 d'agost posarà el toc musical a les sardanes de la plaça Major; Els Pescadors de l'Escala, omplint d'havanera la nit del dissabte 5 d'agost; la Cobla Foment del Montgrí, que seguirà fomentant la sardana el dimarts 15 d'agost, i les quatre veus de Cavall Bernat, el dissabte 19 d'agost.

El tancament del festival el dissabte 26 d'agost anirà a càrrec del grup d'havaneres de Calella de Palafrugell Port Bo, un dels trios més reconeguts mundialment, amb més de 220 temes enregistrats.

Navega per les etiquetes

HavaneresPlatja d'AroSardanes

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat