Actualitzat el 22/06/2017

Viatge a través del mirall

Alenky actua aquest 22 de juny al Centre Cultural La Farinera del Clot

L'any passat, el grup Alenky va editar un disc altament estimulant i fantasiósThrough the Looking-Glass (OctoberXart, 2016). Aquest dijous 22 de juny es presenta el corresponent espectacle escènic, amb el personatge de Lewis Carroll inclòs, al Centre Cultural la Farinera del Clot, a Barcelona (20 h). 
Alenky Foto: Pere Roig

Alenky 
són quatre músics i un actor: Marc Egea (viola de roda i composicions), Manu Sabaté (gralla i clarinet baix), Joan Antoni Pich (violoncel), Arnau Obiols (bateria) i Oriol Sauleda (paraula). Caminant pel folk, el jazz i la improvisació lliure, fan un recorregut musical per la potent imaginació de l'escriptor Lewis Carroll, i concretament pel seu llibre de 1871, Alícia a través del mirall. I així presenten l'espectacle que estrenaran a La Farinera:

"Qui no és un peó amb aspiracions de convertir-se en reina? Qui no vol viure el seu propi somni? El món és un tauler d’escacs i aquest joc és un joc de no aturar-se, de tirar sempre endavant. Sigues Alícia i immergeix-te en el meravellós viatge que t’ofereixen Alenky, un quartet peculiar format per viola de roda, gralla i clarinet baix, violoncel i bateria. Totes les composicions sorgeixen fresques de la lectura d’Alícia a través del mirall, i la música, ànima i etèria, ens serà conduïda per un Lewis Carroll despert i tendre, que tot jugant, ens servirà les cançons i ens omplirà d’incògnites. No recomanat per a persones que no puguin pensar en coses impossibles."

Navega per les etiquetes

Lewis CarrollAlenkyMarc Egea

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat