Actualitzat el 01/07/2017

Foc i cançons al Pirineu

Ball, cançons, cercaviles i tradipatxanga a les Falles d'Alós, aquest 1 de juliol

La festa de la baixada de falles i els balls a la foguera d'Alós, aquest 1 de juliol, presenta un programa ple de música, de l'hora del vermut a la matinada. Hi actuaran Grop, Corrandes són Corrandes, Pep Lizandra, La Sonsoni, Filibusters i Morena Tradipatxanga.
Alós d'Isil Foto: Creative Commons

La baixada de falles d'Alós, a l'Alt Àneu, se celebrarva antigament per la revetlla de Sant Pere, i des del 2014 es torna a fer cada primer dissabte de juliol. Enguany la jornada festiva arrencarà a l'hora del vermut (12.30 h) amb el ball a càrrec de Grop, i seguirà amb un dinar popular i, a la tarda, tallers de cançons de falles amb el grup Corrandes són Corrandes i de balls del Prineu i d'Alós (ball de falles, bolangera, ball pla de la Cistelleta, Esquerrana d'Alós...) amb Pep Lizandra.

Després, la llangonissada popular i el vi cremat donaran pas a la cercavila dels Filibusters i a la baixada de falles, els tocs de pandero a la plaça i els balls a la foguera. La nit s'acabarà amb ball tradicional a càrrec de La Sonsoni, i festa final amb els Filibusters i Morena Tradipatxanga.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat