Actualitzat el 02/07/2017

Entre prats vallesans...

Belda & Sanjosex i La Fúmiga, al Marata Folk aquest 22 de juliol

La plaça de Marata, al Vallès Oriental, és un indret ben especial. Entre altres coses, perquè està envoltada de camps i perquè cada juliol s'hi celebra el Marata Folk. A la XVI edició, aquest 22 de juliol, hi participaran Belda & Sanjosex i La Fúmiga.
Belda & Sanjosex Foto: Nèstor Noci

El Marata Folk arrencarà a les 20 h amb la presentació de Càntut, l'espectacle en què l'acordionista Carles Belda i el cantautor Carles 'Sanjosex', flanquejats per la violinista Coloma Bertran i el multinstrumentista Xarli Oliver, revisen i potinejen –en el bon sentit– un grapat de cançons de les que poden trobar-se al cançoner on-line Càntut. El corresponent àlbum que van enregistrar l'any passat amb el segell BankRobber, a més, va merèixer el Premi Enderrock de la Crítica a Millor disc de folk. Ja de nit, després de la tradicional botifarrada popular, la música continuarà amb La Fúmiga, banda provinent d'Alzira, a la Ribera, que interpreta peces pròpies i també versions de diversos estils festius.

Navega per les etiquetes

Marata FolkBelda & SanjosexLa Fúmiga

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat