Actualitzat el 03/07/2017

Omar Sosa obre les Nits d'Estiu al CaixaFòrum

El pianista cubà combinarà arrels afrocubanes i electrònica contemporània aquest 5 de juliol

Aquest dimecres 5 de juliol s'obre la programació de les Nits d'Estiu al Caixafòrum de Barcelona amb l'actuació d'un músic excepcional: el pianista cubà Omar Sosa (22 h).
Omar Sosa Foto: Arxiu CaixaForum

Omar Sosa
, una bèstia d'escenari com n'hi ha poques, actuarà al CaixaFòrum acompanyat del percussionista veneçolà Gonzalo Ovalles. Nascut l’any 1965 a Camagüey, Sosa va començar a estudiar percussió i marimba al Conservatori de Música de la seva ciutat, i va continuar després a l'Institut Superior d'Art de l'Havana. Des de petit es va envoltar de la música d’artistes com Nat King Cole, Pacho Alonso, Benny Moré... i també del gran repertori clàssic. Més endavant, va començar a tenir accés als grans del jazz americà a través dels seus amics i músics que viatjaven pels Estats Units: Oscar Peterson, Herbie Hancock, Chick Corea, Keith Jarrett, John Coltrane, Charlie Parker, Thelonious Monk... De tot aquest bagatge n'ha sortit una personalitat artística volcànica que enlluerna sobretot en els directes, amb una energia rotunda i una síntesi particular d'arrels afrocubanes, electrònica i latin jazz.


Navega per les etiquetes

Omar SosaCaixafòrum

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat