Actualitzat el 04/07/2017

Acordions a l'era

La XXXIII Trobada d'Acordionistes de Maçaners, el 8 de juliol a Saldes

La Trobada d'Acordionistes d'Arrel Tradicional de Maçaners, al municipi berguedà de Saldes, celebrarà la 33a edició el 8 de juliol amb fira, música a les eres, tallers, balls folk i l'actuació final de Carles Belda.  


Tot i que el divendres 7 de juliol ja hi haurà un primer tast de la trobada amb un vespre de música i ball folk amb escenari obert, el gruix de les activitats d'aquesta trobada, que organitzen l'Associació d'Amics de l'Acordió de Maçaners i els veïns del poble, es concentren al llarg del dissabte 8 de juliol. A partir de les 10 h s'obrirà la fira d'artesans, i a partir de les 11 ja hi haurà tallers oberts d'acordió per a tots els nivells.

Des del migdia i fins a l'hora de dinar tindrà lloc una de les activitats més especials de la jornada, les diverses actuacions a les eres de les cases del poble. I a la tarda hi haurà concert amb el duo pirinenc format per Liv Hallum (acordió diatònic) i Ivan Garriga (violí), tallers per a infants i ball folk amb l'orquestrina Aires del Montseny.

A partir de les 22 h tindrà lloc la trobada pròpiament dita, amb els acordionistes presentant valsos, masurques i pericons. I després de la rifa d'un acordió i una toia, Carles Belda protagonitzarà el ball de cloenda, a partir de la mitjanit, i acomiadarà la trobada fins l'any que ve. 

Navega per les etiquetes

SaldesAcordionistesMaçaners

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat