Actualitzat el 07/07/2017

Dos països a Almacelles

El II Festival Català-Occità a les Terres de Ponent, aquest 15 de juliol

El parc Europa d'Almacelles, al Segrià, acollirà el dissabte 15 de juliol la segona edició del Festival Català-Occità a les Terres de Ponent. A partir de les 21.30 h hi actuaran Lo Pardal Roquer, de Catalunya, i el grup La Talvera, d'Occitània.
La Talvera Foto: Dominique Delpoux

El quintet La Talvera és un dels grups de referència de la música popular occitana. De fet, va néixer el 1979 al poble de Còrdas d'Albigés no com un grup musical, sinó com un col·lectiu obert dedicat a donar suport a les recerques etnomusicològiques i l'activisme cultural occità. Amb el temps, però, va anar evolucionant i ampliant el camp d'acció. D'aquí n'ha sorgit el grup professional actual, que treballa la música d'arrel occitana enriquint-la amb tota mena d'elements musicals: reggae, dubstep, etc.

El festival es completarà amb el multiinstrumentista i compositor d'Alpicat Lo Pardal Roquer, que presentarà en format de duo amb Emma Massadou (percussions) un repertori de cançons pròpies. A banda de la música, el caliu estarà garantit per més de 150 entrepans gratuïts i pel llimonetti, el licor de llimona que Elixirs de Ponent ha començat a comercialitzar a Almacelles enguany.


Navega per les etiquetes

FolkAlmacellesLo Pradal RoquerLa Talvera

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat