Actualitzat el 24/07/2017

Grollers de sa Factoria a Berga

El grup mallorquí tanca el cicle Sona B aquest 27 de juliol

El Festival dels Vespres d'Estiu de Berga, que en la seva primera edició s'ha dedicat completament al folk, es tancarà aquest 27 de juliol amb el concert dels mallorquins Grollers de sa Factoria. La cita és a la plaça Mossèn Huch a partir de les 21.30 h.
 
Grollers de sa Factoria Grollers de sa Factoria

Els Grollers de sa Factoria, de Santa Maria del Camí, són una original i nombrosa orquestra que combina instruments habituals dels conjunts de ball amb gralls, xeremies, flabiol i tamborino... i arranja i interpreta en clau festiva cançons tradicionals mallorquines. L'any 2008, ells van ser els guanyadors de la primera edició del Concurs Sons de la Mediterrània

Abans del concert dels Grollers, durant la tarda, la mateixa plaça acollirà un taller de ball de bastons amb el grup Cop de Garrot. La jornada posarà el punt i final a un cicle que al llarg de les darreres setmanes ha programat diverses propostes de música d'arrel dels Països Catalans per diferents places berguedanes.

Navega per les etiquetes

Grollers de sa FactoriaBerga

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat