Actualitzat el 28/07/2017

De cim en cim

El Festival Trama programa músiques europees de muntanya a Bellver de Cerdanya

Ja s'acosta una nova edició del Trama, el festival de músiques de muntanya d'Europa, a Bellver de Cerdanya. Enguany hi haurà xerrades, cercaviles i actuacions de grups catalans, occitans, bascos, occitans, gallecs, italians...  
El grup napolità Ars Nova tancarà el festival Trama 2017 Foto: Arxiu del grup

Abans del festival Trama de Bellver, el cicle Entramat programarà diverses actuacions a poblacions de la zona. El dijous 3 d'agost, a l'església de Sant Serni de Prats hi actuaran Los Jutglars; el divendres 4 d'agost, el graller Manu Sabaté i l'acordionista Blai Casals estaran a l'església de Sant Joan de Riu de Cerdanya; el dilluns 7 d'agost, el multinstrumentista Pep Pascual tocarà a l'església de Sant Esteve de Prullans; el dimarts 8 d'agost, l'acordionista Ferran Martínez i el clarinetista Toni Oró actuaran a l'església de Sant Genís de Montellà, i el dimecres 9 d'agost, el col·lectiu de cançó de text improvisat Cor de Carxofa cantarà a l'església de Sant Pere a Lles de Cerdanya.

Pel que fa al Trama pròpiament dit, arrencarà el dijous 10 d'agost a Bellver amb el Grup de Diables de l'Alt Urgell i la Cobla Catalana dels Sons Essencials. El divendres 11 d'agost hi haurà actuacions al llarg del dia, amb les actuacions dels bascos Oreka TX, alumnes de l'Escola Folk del Pirineu, la formació franco-anglesa Will Menter, els occitans Vox Bigerri & Jim Blak, els gallecs Xabier Díaz & Adufeiras de Salitre i l'Orquestrina Trama. Finalment, el dissabte 12 d'agost actuaran els occitans Joan Francés Tisnèr & Tralhaires i el musicòleg Albert Massip farà una xerrada al voltant de les cançons i músiques dels avis. El final de festa, el mateix 12 d'agost a la plaça major, anirà a càrrec de Carles Belda & Sanjosex presentant Càntut i la formació italiana Ars Nova Napoli, amb un repertori basat en la música popular del sud d'Itlàlia.      

Navega per les etiquetes

Tramamúsiques de muntanya

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat