Actualitzat el 30/07/2017

Carles Dénia i Pau Figueres, a Torroella de Montgrí

Obriran els Capvespres musicals del Museu de la Mediterrània, aquest 1 d'agost

Els Capvespres musicals, el cicle d'actuacions gratuïtes a la terrassa del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, tindran una obertura de luxe aquest dimarts 1 d'agost: hi actuarà el cantaor de Gandia Carles Dénia acompanyat del guitarrista Pau Figueres. La cita és a les 20 h. 
Carles Dénia Foto: Juan Miguel Morales

El Museu de la Mediterrània inicia aquest dimarts 1 d'agost a les 20 h els seus Capvespres Musicals a la terrassa del Museu, amb el concert gratuït del cantautor Carles Dénia. Juntament amb el guitarrista Pau Figueres, presentarà Carles Dénia a 2, on combinarà en format íntim alguns dels repertoris que ha anat treballant al llarg de la seva carrera: cant tradicional valencià, cant d'estil, cançó empeltada de jazz i flamenc, adaptacions lliures dels poetes andalusins... i qui sap si algun avançament del disc que prepara sobre el Cant espiritual d'Ausiàs March al costat d'un grup selecte de músics entre els quals hi ha el mateix Pau Figueres
 
El cicle d'actuacions gratuïtes al Museu de la Mediterrània continuarà les setmanes següents amb dues actuacions més. El dimecres 9 d’agost, es presentarà Espero meravelles, recull de poemes de  Montserrat Abelló als quals hi han posat veu i guitarra Mirna Vilasís i Xavi Múrcia. I, per tancar el cicle, el dimecres 16 d’agost la cantautora aranesa Alidé Sans, acompanyada pel guitarrista Paulin Courtial, interpretarà les cançons del seu àlbum Eth paradís ei en tu.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat