Actualitzat el 26/08/2017

El Mediterrani de Paco Ibáñez

El cantautor actua al Teatre Grec de Barcelona aquest dimarts 29 d'agost

L'incombustible Paco Ibáñez actua aquest dimarts 29 d'agost al Teatre Grec de Barcelona (21.30 h), en el marc del 15è San Miguel Mas i Mas Festival. Hi presentarà un programa concebut com una odissea poètica pel Mediterrani, amb escenografia del seu amic, l'artista Frederic Amat
Paco Ibáñez. Foto: Juan Miguel Morales

Molt poques veus artístiques han sonat amb un compromís tan alt, clar i constant com la de Paco Ibáñez. Tirant un cop més del seu vast repertori i de la seva fecunda relació amb els poetes hispànics de totes les èpoques, per aquest concert especial al festival Mas i Mas ha preparat un recital que és com una declaració d'humanisme davant les barbaritats que avui es viuen al Mediterrani. Hi seran presents a més l'eloqüent composició "En Méditerranée", del seu amic Georges Moustaki, i també antics testimonis del diàleg cultural que s'ha produït en terres ibèriques com ara l'anònim "Romance d'Abenámar".

Val la pena assenyalar que Paco Ibáñez no ha acceptat mai cap premi, però en canvi s'ha implicat en tota mena de celebracions reivindicatives i iniciatives culturals. Així, ara fa vint anys, va acceptar apadrinar el festival Les Mediterranéenes de l'artística vila de Ceret, al Vallespir. I el 2008, també amb sintonia mediterrània, va presentar a L'Auditori de Barcelona el concert Les mil i una nits, amb escenografia de Frederic Amat i la participació de l'Orquestra Àrab de Barcelona, la cantant Rosa Zaragoza i el sonador d'ud Gani Mirzo.

El cantautor estarà acompanyat al Teatre Grec d'un grup excepcional: Mario Mas (guitarra), Gorka Benítez (saxo tenor), Horacio Fumero (contrabaix), César Stroscio (bandoneó) i Pep Pascual (efectes sonors). 

Navega per les etiquetes

Mas i Mas FestivalGrecPaco Ibáñez

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat