Actualitzat el 05/09/2017

Hernán Crespo arriba a bon port

L'acordionista argentí actua aquest 9 de setembre a Barcelona

L'acordionista Hernán Crespo actua aquest dissabte 9 de setembre a la sala Sinestesia de Sants, a Barcelona (22.30 h). Hi presentarà el seu segon disc, Puertos (autoeditat, 2016), on parteix de la seva tradició, el chamamé del nord-est argentí, i s'expandeix cap als sons del Río de la Plata, de Galícia i del País Basc.
Hernán Crespo Trío

El primer disc com a solista d'Hernán Crespo es va dir Andén (2011) i estava molt centrat en la música del Litoral, el nord-est argentí. El títol d'inspiració ferroviària ha donat pas en el segon treball a una inspiració marinera i transatlàntica, amb les migracions, els viatges i les trobades com a eix temàtic.

Després d'haver-se presentat recentment en l'immens aparador que és el Festival Nacional de Folklore de Cosquin, a l'Argentina, en aquesta gira europea sonaran peces de tots dos treballs, a més d'algun clàssic del chamamé com ara "Don Gualberto", de Tarragó Ros, o "El estibador", de Raúl Barboza, i també alguna peça tradicional gallega i alguna versió de Kepa Junkera, que ha col·laborat en la gravació de Puertos. L'acordionista es presenta en formart de trio acompanyat del guitarrista Emilio Turco i del violoncel·lista Rafael Delgado Espinoza. El concert a Sants forma part del cicle El Vuelo de la Canción, que organitza el projecte Pájaros.
Navega per les etiquetes

Hernán CrespochamaméSantsPájaros

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat