Actualitzat el 01/09/2017

Una gran banda a la Bene

La Romàntica del Saladar actua aquest 1 de setembre a València

El cicle musical Estiu a la Bene, que programa concerts de música d'arrel al llarg dels divendres d'estiu al CC La Beneficència de València, continua aquest setembre amb cinc concerts més. Aquest 1 de setembre (22 h) serà el torn d'una formació de Xàbia entranyable i genuïna que els lectors de Sons coneixen molt bé: La Romàntica del Saladar.


La Romàntica del Saladar
va néixer a Xàbia el 1994. Més concretament a la caseta que un dels seus impulsors, l'enyorat Pep Bas 'Coeta' (1948-2010), tenia a la partida del Saladar. D'aquí ve el nom d'aquesta formació de vents, el seu caliu particular i una manera amable i vitalista d'interpretar tota mena de repertoris populars. El seu quart disc, i darrer fins ara, és A parar a Puerto Rico (Comboi, 2014), on han gravat unes quantes peces que sempre havien tocat però que per una cosa o altra havien quedat fora dels discos anteriors. Com diuen a Xàbia, "Roda i volta, i a parar a Puerto Rico...".   

Aquest és el segon any que se celebra el cicle Estiu a la Bene, organitzat per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València. Després de La Romàntica, el cicle continuarà amb les actuacions de Victorija Pilatovic (8 de setembre), una actuació sorpresa d'indie-fusió (15 de setembre), Rascanya (22 de setembre) i Domisol Sisters (29 de setembre).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat