Actualitzat el 03/09/2017

Anna Ferrer, Menorca tel·lúrica

La cantant actua aquest 4 de setembre a Es Claustre de Maó

Després de l'experiència amb diverses formacions vinculades al folk com S'Albaida, Coetus o Newcat, la cantant menorquina Anna Ferrer està presentant aquests mesos el seu primer disc com a solista i compositora, Tel·lúria (Audiovisuals de Sarrià, 2017).  Aquest dilluns 4 de setembre actuarà a Es Claustre de Maó (22 h).

Anna Ferrer

El títol de Tel·lúria connecta la mar de bé amb l'estètica de les cançons, profundament identificades amb el paisatge i la gent de Menorca. Sobretot el cant, però també la profusió de cordes, veus i percussions omplen de mediterraneïtat un disc format per vitalistes composicions pròpies, a més d'una versió compartida i emotiva de la tradicional "Roseret". Els músics que han acompanyat la cantant en aquest àlbum de fort regust orgànic són Mario Mas (guitarra espanyola, llaüt i guitarra elèctrica), Guillem Aguilar (baix i mandola), Miquel Àngel Cordero (contrabaix) i Dídac Ruiz (ngoni i percussions).

Després del concert de Maó, Anna Ferrer actuarà el dijous 21 de setembre a la Fira B! de Palma, el Mercat Professional de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (Centre Cultural Sa Nostra, 21.30 h). I el 5 d'octubre, se la podrà escoltar en un showcase professional a la Fira Mediterrània de Manresa (Llotja, 18 h).

Navega per les etiquetes

Tel·lúriaAnna Ferrer

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat